Followers

Wednesday, January 23, 2013

Setelah sekian lama menyepi...

Assalamualaikum wbt & Hello Peeps!

Ohooo dah berbulan tak berblogging. 
Last post entry masa dalam pantang dan sekarang little Aina nak masuk 6 bulan!
apakah malasss sekali engkau wahai fara oiiii hahaha

Alasan tak post entry?
Bukan sebab Aina yaa. 
Tapi sebab ibunya yang tak pandai organize masa.

Banyak sangat cerita tertunggak nih..

-tips mudah bersalin
-cerita pasal nak kurus lepas bersalin
-cerita pasal majlis aqiqah & cukur jambul Aina. 
  serius cerita basi sebab rambut Aina pun tumbuh dengan lebatnya haha.
-cerita pasal sukaduka breastfeeding journey
-cerita pasal nak introduce solid food kat Aina bulan depan
- cerita pasal makcik-makcik kepoh yang menyakitkan hati. 
   eh. cerita macam nih haruslah ada kan hihik ;p

rasanya nak kena rajin buat autodraftla huuu.

nih latest picture puteri kesayangan kami

Aina Nabihah- 5 months ++


















Jumpa lagi next entry! 
Pada yang amik cuti jumaat nih, selamat bercuti panjang!
Take care!