Followers

Wednesday, August 29, 2012

Alhamdulillah sudah selamat bersalin :)

Assalamualaikum wbt & Hello peeps!

Hari nih masuk hari ke 25 berpantang baru nak hapdet. 
Masih nak adjust time menguruskan sikecik nih hehe 

Inilah dia buah hati pengarang jantung kami..
Aina Nabihah Binti Mohamed Fazlee
Lahir 4 Ogos 2012
Pukul 10.56malam
Berat 2.95kg
Normal deliver
Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru

day #1


Day #9


day #24
Dalam next entry Fara akan story pasal pengalaman bersalin.
Okay, Aina dah start "gear" nak nanges.
bye! ;)

11 komen:

::EIDA:: said...

Omey nye Aina!!!!!!~

eKa said...

tahniah fara.comey baby nya

~Fara~ said...

tahniah dear.. =)

Cik Puan Rara said...

tahniah.comeinyaaa~

CIK PUAN TIPAH said...

Tahniah..comel sgt

CIK PUAN TIPAH said...

Tahniah
Comel sgt

mynameismy said...

congrates!!!:)

PutriesNoora said...

tahniah!!!comeyyyyy=D

Syima Syaz said...

tahniah...

eh muka macam anak saya pulaks gambar last tu...eh...hehe

A*nY said...

Tahniah..aljamduoillah....

Hayati A.G said...

wah baru nak jengok blog ni..tgok date baby same lagi ke tak..
baby yati pun nama aina jugak..8.8.12
aina shafiyah...:-)

alhamdulillah semuanya selamat...