Followers

Wednesday, July 18, 2012

Update 38 weeks!

Assalamualaikum wbt & Hello Peeps!

Adoiii lama sungguh tak update blog.. 
Dan Fara BELOM lagi bersalin yer.. 
Memang Fara kurang aktiviti online melainkan aktif 
di Twitter dan Instagram. 
Facebook lebih menjadi silent reader. 
Memang mood kelaut jer sekarang nih hihihi ;)

credit: babycenter.com

Okay, hari nih masuk 38 minggu peknen.
 Makin sarat. Makin berat rasanya badan. 
Kepala anak ibu dah masuk pelvik.
 Kadang bila berjalan terasa ada kepala kat atas "tutt" heheh ;p 

Fara dengan rendah diri memohon maaf kepada semua geng bloggers, geng TTC'ain, mommy dan mommy to be andai ada mana-mana entry yang ada menyinggung hati sesiapa. Doakan Fara dan baby selamat bersalin dan dipermudahkan segala urusan yer..

18 komen:

Cik Puan Rara said...

moga dipermudah kan =)

PutriesNoora said...

semoga semua dipermudahkan dear...aminnnn=)

Nana Aris said...

insyaAllah fara..semoga Allah permudahkan semuanya =)

chinta... said...

insyaallah ...semoga semuanya selamat..jaga diri leklok ye dear

julie@julianamnoor said...

AWAT DUK RASA ADA KAT TUTT TU?HEHE...

::EIDA:: said...

Moga dipermudahkan InsyaALLAH Fara =)

Jgn lupa update kat TTC Corner tauuuu~~

CikPuan Fara said...

Aminnn.. tq doakan :)

CikPuan Fara said...

Aminnn.. tq doakan :)

CikPuan Fara said...

Amin.. tq doakan kite nana.. awk pn jg dr eh :)

CikPuan Fara said...

Tq cinta.. amin2..

CikPuan Fara said...

Hahah cm xsenonoh je bunyinya kan ekeke ;p

CikPuan Fara said...

Aminn.. tq drling! InsyaAllah msti update dgn uolls :)

~LeeyanaRadhi~ said...

Semoga selamat semuanya Fara..

ingt doa nabi yunus tau =)

Fazlina Zainudin said...

Semoga dipermudahkan..Insya Allah :)

CikPuan Fara said...

Tenkiu yana. insyaAllah..

CikPuan Fara said...

Thanks sis.. amin...

Little world said...

insyaallah MOga dipermudahkan Segalanya.. AMIN!!!!

Anonymous said...

insyaAllah semuanya akan dipermudahkan..dh tak sbar dh ni weh.aku lak yg dok tgk kalender.

~secret admirer..ahaks~