Followers

Friday, June 15, 2012

33 weeks update!

Assalamualaikum wbt & Hello Peeps!

credit: google
Fuhhhh.. setelah sekian lama MALAS hapdet blog.. baru reni rajin nak buka blog.. Minta maapppp kat semua geng2 TTC/mom2be/blogger sebab lama sudah tak jenguk blog u'olls.

Quick update:

-Alhamdulillah dah masuk 33 minggu pregnant. kejap je rasa. cam baru retu rasa blur-blur tengok double line kat UPT ;)

- Syukur jugak setiap kali check up, kesihatan baby & Fara memuaskan. Hopefully akan camni sampai due date lagi 7 minggu InsyaAllah.. *berharap sampai bersalin tak kena minum air gula*

-90% barang baby dah siap.. Dah mula basuh baju, seluar, selimut, mitten&booties etc. Teruja tengok ampaian dengan baju baby. Kejap-kejap keluar belek baju dia ;p

-Semakin ramai "mak bidan" tak bertauliah meneka-neka bila baby nak keluar, teka gender baby ikut kebesaran perut dan itu ini.. ;)

Okay, tu jelah nak update.. Tengah merajinkan diri nak buat kronologi cerita sepanjang pregnant ;p

Kepada TTC'ian yang berjaya pregnant, tahniah! semoga lepas makin ramai geng-geng TTC akan pregnant tak lama lagi.. Fuhhh.. *babydust* kepada semua. Kepada mom2be yang sudah selamat bersalin, tahniah! moga menjadi ibu yang terbaik :)

U'olls doakan baby & Fara sihat, selamat & dipermudahkan yer?
Take care semua! Ceria selalu ^.~

7 komen:

::EIDA:: said...

Take care fara!! =)

Riny said...

smoga baby dan fara sihat...:)

puanungupunyecerita said...

amin..mga awk n baby chat.b4 besalin jom jumpe sya ngn hadiff...
:)

PutriesNoora said...

insyaAllah..tq sis,take care ok=)

julie@julianamnoor said...

xsabo nk tgok baby fara...:)

Fazlina Zainudin said...

take care akak, semoga semuanya okay :)

Reen Tart Nenas said...

fara, reen belum ada rezeki lagi :(