Followers

Thursday, August 18, 2011

Ini Kisahku- Wardina Saffiyah

Assalamualaikum wbt & Hello peeps!

Maaf Fara belum ada kesempatan nak blogwalking blogger yang sudi singgah drop komen, shout out & follower baru. Bukan sombong tau.. tapi masa dibulan ramadhan nih begitu padat.. cam tak cukup 24jam huu~~

Nak share video Wardina Saffiyah kat bawah.. Transformasi dia dulu dan sekarang. Teringat masa sekolah dulu, zaman kumpul majalah Remaja. Memang banyak gambar wardina since dia dapat top 5 Dewi Remaja. Rasanya tak perlulah komen tentang zaman dulu dia.. sebab semua orang akan buat kesilapan samada dah sedar atau belum. Meh tengok video bawah ni..

Ini kisahku-Wardina Saffiyah


Ya Allah, pls forgive me for the sins i committed in the past & make me a better Muslimah Amin..

5 komen:

mynameismy said...

minat sangat dengan kak wardina..;)

Elia Si Jejariruncing said...

Untuk yang diluar Machang, boleh emailkan order anda, beserta nama, alamat, no tel & kuantiti ke aaron_axquack@yahoo.com dengan subjek "Jejariruncing:footpatch". Pastikan email anda bersubjek yer. takot nanti ke Spam shj tempatnye. ;)

CikPuan Fara said...

my: kite pun minat sgt kak dia ^^

elia, thx sis. will do :)

pyejal said...

banyak2 berdoa mohon keampunan di bulan ramadhan. insya-Allah dimakbulkan..:)

Reen Tart Nenas said...

fara, sgt menyentuh hati. terus rasa lebih semangat. betul. bila berhijab, kite semangat dan rasa rugi apabila tidak lengkapkan solat kite. semoga kite semua menjadi lebih baik. maybe nanti saye boleh share link video nie di blog saye :)