Followers

Monday, August 15, 2011

Iftar @ Johnny's, Queensbay, Penang..

 Assalamualaikum wbt & Hello Monday peeps!

Sabtu lepas Fara & En Somi dah start hunting untuk persiapan raya. Tempat shopping paling best pada we'oll kat sini ialah Queensbay Mall *macam Midvalley, KL* dan Bukit Jambul Shopping Complex *macam Kompleks PKNS, Shah Alam & Plaza Angsana JB*  Lepas penat tawaf kedua-dua tempat, teruslah berbuka kat luar. Sebelum ni ada few times berbuka kat luar. Tapi selalu lupa nak amik gambar. Bila teringat selalunya ayam dah tinggal tulang, tomyam pun  tinggal kuah baru teringat nak amik gambar untuk letak dalam blog heheh ;)

Meh layan gambar masa berbuka kat Johnny's Queensbay Mall Penang bawah ni..


nasi ayam..

steamboat in process ;)


tuan punya blog *sila abaikan muka layu berpuasa*


cinta hati tuan blog 
lepas berbuka.. solat magrib dan sambung bershopping balik.. on the way balik singgah Tutti Fruity beli yogurt ice-cream.. Kat sini, self-service.. amik sendiri ice-cream dan letaklah decoration sendiri. Harga ikut gram.. Jangan dok sedap amik semua nanti terkezut pulak tengok harganya..  Orang depan fara masa que nak bayar.. kena RM30! Huuu~~~


sorry kualiti gambar tak okay.. amik dalam kereta je
p/s: dah takde mood nak kerja.. tak sabar nak cuti panjang raya balik JB...

7 komen:

Farrah Anuar said...

wah..bila ni kak fara? kite ade g Qbay hari sabtu haritu..ingat nak makan Jonnys..last2 Fullhouse! then nasib baik Kenny Rogers xbape full lagi.

mamaNoriz said...

alamak, dua-dua akak suka...

Johny's punya tomyam terangkat kan!

Tutti fruitti tu mmg sedap tpi cekik darah...
klu sesedap rasa je tangan amik mmg parah la...huhu

Nani said...

hadoi nape tnjuk tutti frutti lapaq la plak!
p/s: raya ni ko blk jhr aku lak blk penang..nk g Qbay la.(hehe jakun)

puanungupunyecerita said...

syok nye..berdatem gini..
ila ngn azhar lom berbuka luar ber3 lg
hukhuk..da dkt umah mak2..mkn di rumah aje..
ok la tu da dpt port sopin sakan
p/s:
ergh..pasal bubur kite korek2 brg ptg nak bg..alamak tertggl..
hadiff mkn ape yg mama mkn
kuikui..
g peneng je ok kot..samp da raound utara loteh blk tu..smp skrg sume x taw hadiff da round utara selatan..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pergh.. best ney juadah berpuasa akk tu.. dah berumah tangga pon masih lagi romantik kn.. so sweet :)

pyejal said...

nak balik raya man tahun ni ye?? {berkata kpd diri sendiri]..

CikPuan Fara said...

farah, akak pun pergi hari sabtu jugak. hihihi maybe ada terserempak tapi tak kenal ngeh3 ;)

mamanoriz, betul tu kak.. harga dia mmg "boleh tahan" huuu..

nani, sila jgn jakun sgt ye hahaha. kat kl lagi berlambak shopping complex best hahaha. wei, buatla blog.. aku pun nak kepo2 kat hang nih ^^

ila, weekend ni pergi berdating ber3.. berbuka puasa smbil shopping2 heheh..

taufiq, mekasih bro :)

pyejal, raya kat jb. pyejal raya mana? :)