Followers

Sunday, July 3, 2011

Happy Sunday!

Assalamualaikum wbt & Hello Peeps!

Selamat hujung minggu semua! Aku bangun saja pagi nih dengan rasa gembira.. Nak tau kenapa?.. Sebab akhirnya Balik Pulau disirami hujan lebat! Alhamdulillah lepas lebih 10 hari kering kontang kot tak hujan. Dan lebih best lagi turun dipagi ahad.. Boleh bermalas-malasan dibawah selimut lama-lama sikit ;)

Sekejap lagi aku mahu pergi kenduri aqiqah dan berendoi anak sulung kawan rapat kami suami isteri. Ni pix baby masa baru beberapa jam lahir..


Muhammad farriq danish (pix dari fb ayah dia :))
Oh sungguh comel. Berharap satu hari nanti aku pun akan berpeluang mempunyai zuriat secomel nih. Aminnn. 

Apa plan korang hari ni?.. Melawat shopping complex ?.. Duduk rumah mengemas?.. Atau duduk depan lappy marathon blogwalking? ;) Apa pun aktiviti korang arini, ceria selalu hokeh ^^

14 komen:

~LeeyanaRadhi~ said...

InsyaAllah Fara ade rezeki kita nnt..jgn berhenti berdoa dan berusaha ya.. ;)

♥ MuCUk TembaM said...

comeyla bb nie..=)

sha a.s said...

eiii comel nye baby tu....kalau cium ni, mesti wangi je...tang pp n mulut tu...haishh, baby ni mmg wangi...geram geram

CutieLiesa said...

chomelnya....suka2...Insya"allah Fara ...i doa utk u...

blog-tips-kurus said...

pipinya mempersona. hihi!

* tak lama lagi la tu.. :)

CikPuan Fara said...

yana, Insya Allah ada tu rezeki kita. cuma mungkin lambat sikit datangnye ^^

mucuk, hi! comel kan kan ? ^^

sha, mmg sangat wangi tau. rs tenang je bila cium baby ^^

liza, mekasih babe. aku pun doakan ko dpt baby gegurl pulak lepas nih ^^

tips, AMin ! Amin! Amin! Mintak2 masin mulut awk cik tips =)

Bila Ku Kata Cinta... said...

salam kenal..hehe...luv to follo ur blog dear

CikPuan Fara said...

bila kukata cinta, hi! salam kenal. mekasih ye. blog kite biasa2 aje ^^

aDieyZa said...

comelnya baby tu..

sabar yer dear.. insyaAllah ada rezeki utk kita nnti..

Ms Pancake said...

Best kan bau baby.. Insha Allah ada rezeki nanti.. tasha pon berharap jugak..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wohooo, comelnya bebyyyyyyyyyyy :)

Raden said...

aauww..sgt kagum setiap kali tgok baby...adakah ini perasaan ibu??

cha said...

emmm... tomelnye....suka tgk bb

CikPuan Fara said...

adieyza, Insya Allah.. ade tu rezeki kite kan ^^

ms pancake, mari kite sama2 tingkatkan doa :)

ms lolly, awww tq femes blogger singgah cni :)

raden, hmm perasaan semulajadi kot ^^

kak cha, comel kan :)