Followers

Saturday, July 9, 2011

Hati berbunga-bunga

Assalamualaikum wbt & Hello beautiful peeps!

Rasanya dah seminggu tak hapdet blog.. Maaf tiada kesempatan untuk hapdet dek kesibukan kerja, deadline memanjang, BERUKband buat hal pulak. Nak buat draft pun tak sempat. Aduyai -.-

Takde cerita menarik pun sepanjang minggu nih.. Semalam bila aku balik dari pejabat.. Terlihat sejambak bunga rose diatas katil.. Surprise dari  Encik Suami rupa-rupanya.. ^^

Add caption
Rasa hati berbunga-bunga apatah lagi En Suami bukanlah jenis suka memberi hadiah bunga. Pada dia lebih elok hadiah barang yang boleh pakai lama dan tak layu ;)

Tapi bila dia surprise bunga nih.. Terasa diri macam NORA ELENA pulak. *perasannya ko nih fara oiii hahahah* ;)


p/s: Sayang, i tau u selalu diam-diam baca blog i.. Thanks sayang for this bouquet of roses. U're my "SETH" ;p

12 komen:

sha a.s said...

wahh...bestnye!


fara, ur hubby x perlu jd "seth" sbb dia jauh lebih hebat dr seth tu kn! kalau x, xkn u kawen ngan dia...ehehe

~LeeyanaRadhi~ said...

fara!!! syoknye dpt bunge!!1..bile la Yana nk dpt bunge jugak..hihihi

CikPuan Fara said...

sha, absolutely. well said! tetiba hahahah. suami kita ada kelebihan dia yg berbeza dgn lelaki lain kan ^^

yana, heheh nanti en suami bglar tu. cuba bagi hint skit ;)

reen said...

owh akak...btuahnya akak...waaa bestnya dpt husband camtu...waaaaa..mesti tharu kan

puanungupunyecerita said...

hehe...comei la farah
:D
jelous siket..r
lame x pat munge byk gitu

Bila Ku Kata Cinta... said...

bestnyer pn fara..bestnyer..ai..cik abg ni mesti dah belajar dair seth tan ni....ilmu2 romantik pengikat hati...

CutieLiesa said...

nak jugak...nak jugak....hehehehe...tpi nk New camera...xdpt DSLR dpt Power shoot canon s95 pun jadilah.....hahhaha

P/s: En lucky...tolong ltk atas katil juga yer...hihihihi/....

::: sweet lah farra ur hubby

hamzah ian said...

cantik bunga.. hehe

CikPuan Fara said...

pn ungu, heheh nnti bagi hint kat en azhar ye ;)

bilakukatacinta, rasanya lar kot. suka betul die dgn cite tu :)

liza, kite 1st time dpt bunga dr dia.. tu yg berbunga2 cinta hahaha ;)

hamzah, hi! thanks =)

yuyueyuliana said...

waaaa T_T ni nak kahwen ni . hehe.

CikPuan Fara said...

Hi yuyu. thx drop msg kat cni :)
heheh. Insya Allah, the day will come ^^

aDieyZa said...

so sweet!!!