Followers

Saturday, April 16, 2011

Shopping = Best therapy ?


Salam & Hello peeps!
Aku 100% sure kat sini ramai yang sukaaa shopping kan.
termasukla aku
since dari universiti, aku memang peruntukkan duit utk shopping.
walaupon guna duit ptptipu *sila jangan ikot*
cuma agak terhad ah duit tu. takleh shopping sangat..

bila dah kerja,tanduk shopping aku makin mencanak naik.
maklum ah duit sendiri.
pompuan ni memang macam-macam benda nak beli
kasut ah, blouse ah, tudung ah, hairband ah
aku bukanlah jenis nak beli branded
orang kata ukur POKET dibadan sendiri
beli kat Uptown, Pasar Karat pon takkesah
asal cantik n kualiti okay, aku sambar aje
yelar, berapa lama sangat baju nak pakai..
last2 jadi kain buruk jugak LOL

tapi lain ah handbag, jam tangan
pada aku barang camni sesuai kalu beli branded sket.
longlasting orang kata hahaha

kalu kat kl, aku paling suka shopping kat Sungei Wang Plaza
sebab barang-barang murah n ikot trend semasa
kira kalu bawak RM100 tu, boleh lar angkut 2,3 helai blouse
 kalu compare g shopping kat KLCC kan..
Sehelai pon belom tentu..
tu pon dapat t-shirt bodo-bodo je -,-

camne pulak dengan korang?
suka shopping katne? kenapa suka shopping situ?
jom ah share.. :)

2 komen:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

yup..shopping mmg terapi minda..hehehe

Mrs Fazlee said...

yeah babe! walaupon duit tak byk, beli murah2 pon jadilar ;p