Followers

Saturday, April 16, 2011

Kenapa AF9 tak best?


Salam & Hello peeps!

Waaahh aku sekarang dah macam pengkritik hiburan pulak.
Inilar ciri-ciri orang selalu usha blog Beautifulnara hehehe
Sambil-sambil tengok Konsert ke-2, AF9 tadi aku dok fikir..

Napa ek AF9 cam dah TAKDE AURA?

Aku rasa sebab;

** Dah tiap-tiap tahun ada AF. Orang dah muak tengok bakat baru yang takdelar berbakat sangat. Harap gosip-gosip cinta antara pelajar, cerita keluarga kat kampung susah, menangis tak boleh bawak lagu, kena marah dalam kelas cam nak rak tapi outcome hampeh.
Kezutan dah tak terkezut dah.
Orang kata dah tak rasa surprise.
Artis datang masuk kelas, artis tetiba join sekali masa nyanyi atas stage, video nak mengusik pelajar.
 Orang dah boleh agak LOL.

** Napelar dulu Aznil Haji Nawawi stop mengacara AF?.. Sebab AC Mizal, Sarimah n Jimmy takde aura ah nak mengacara rancangan realiti yang dulu famous nih..

** Lambakan ex-pelajar AF1- AF8.. Berapa kerat sangat ah yang ada album sendiri. Ramai je yang bungkus balik kampung halaman adalah..

** AF9 nih pentas sempit.. penyokong yang dekat dengan stage tu menyemak je. Dulu AF ada kamera tersembunyi kat tempat belajar, skang ade cameraman dok mengekor student. Apalagi kelas sekarang buat dalam tempat ala-ala akuarium compare dulu dok banglo bagai.. Kengkonon nak dedahkan dorang dengan public tapi lebih nampak astro nak save budget je kuikuikui

** dalam banyak-banyak AF, aku paling suka AF2. BEST!
*dulu aku vote zahid af2 hehehe*


p/s: aku suka lar suara Fina yang nyanyi lagu Jaclyn Victor tu..
(kalu ada pelajar AF gugur, dia memang calon terbaek ah)

4 komen:

iszieylyanziy said...

dah banyak sangat af,,,huhu,,da bosan,,haha

Mrs Fazlee said...

tau xpe.. org da boring dgn af nih..

yanyan said...

memanggggg. tak best langsunggg!!!
suara hampeh jek masing2. mentor lagi better. at least suara dia memang leh bwk bertanding. dorg glamer jek lebihhhh. geram2 hehe

Mrs Fazlee said...

yanyan: sangatt betol. Suppose yang last ni paling bagusla tapi hampeh uhuhuh. Btw, mentor memang best. Kuar kat tv xdelar org pelik camne leh terpilih hehehe ;p