Followers

Saturday, February 25, 2012

Yay! Dapat present spesel ^^

Assalamualaikum wbt & Hello Peeps!

Pagi semalam Fara dapat parcel.. Dari Pn Ungu .. 






Mekasih banyak-banyak kasi saya present eh. semoga semakin murah rezeki awak sekeluarga.. Untuk pengetahuan readers, Pn Ungu ni breastfeeding mommy dan merupakan wife bestpren en somi. Dia dah menyusukan azfar hadiff (her hensem babyboy) sampai sekarang ni da umur 1tahun 3bulan. Semoga berjaya teruskan breastfeeding sehingga azfar hadiff umur 2 tahun yer? ^^

To mommies to be atau sesapa yang nak tau lebih lanjut pasal breastfeeding, jom dapatkan buku ni. Fara dah baca sekali lalu memang banyak sangat info pasal persoalan breastfeeding yang selama ni dok asek pikir je hihi ^.~

Take Care & Happy weekends! =)

6 komen:

blog-tips-kurus said...

murah rejeki.. :-)

Reen Tart Nenas said...

hi fara, lama reen tak visit blog fara nie :) semoga fara and baby sihat2 aje :)

ibuhebat said...

Bagus, time ni la nak gali dlm2 psl bfeeding ;)

puanungupunyecerita said...

lame gile bru dpt..jauh betol peneng...hehe..enjoy reading ibu farah..beli siket2 brg.hehe..spuaya x tekejut bile 8bln bru nak crk..ngeh2...

Dulu Gadis, Kini Mama said...

loves and support breastfeeding!
harap dimurahkan rezeki jugak!

mamaNoriz said...

untung fara dpt tu!

akak pun dulu fully breastfeeding anak 2nd, cuma yg 1st tercampur sket susu tin sbb operate...huhu