Followers

Wednesday, November 2, 2011

Gadis 14 tahun kena tangkap basah dengan lelaki baru kenal 3 jam!

Assalamualaikum wbt & hello peeps!

Semalam siapa tengok Buletin Utama Tv3 mesti tau pasal berita nih..


"Di Terengganu, seorang gadis berusia 14 tahun di tangkap basah bersama seorang remaja berumur 18 tahun. baru kenal tak sampai 3 jam , dah melakukan hubungan seks dalam kereta dan bersama mereka ada seorang remaja lelaki berumur 15 tahun . adegan mereka telah dirakam cctv"


Ya Allah, apa nak jadi dengan dunia sekarang. Siap ada air mani kat kusyen kereta. Apakah? Adegan dah selamat dirakam cctv. Tak surprise kalau esok lusa dah ada dalam youtube pulak. Maruah dan harga diri seperti tiada nilai. Remaja lelaki lagi seorang tu tak tahulah kenapa dok dalam kereta jugak. Mungkin tunggu turn? Wallahualam.


Dunia akhir zaman.. nafsu tak kenal usia..

8 komen:

mamaNoriz said...

nauzubillah :(

sadisnya dgn akhlak dan moral orang sekarang...huhuuu

Noli said...

tengok2..anak sapa la tuh..malu ai sbgai rkyat ganu juge..

ibuhebat said...

nauzubillah.. gerun memikirkan nak besarkan anak2 di zaman moden ni..

salam kenal, jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com =)
nak exchange link boleh?

iedchan said...

owh kat tv3 semalam kan...baru 14 tahun tu...sedeynye dengar..ape la nak jadi..

eKa said...

ada ada,,,eka ada dgr.sedih kan....man la letaknya harga diri tu...leh pulak kenal 3 jam terus serah harga diri...sangap kot

Reensyarinie said...

aishhh ape la nk jadi ni???teruk betul..kesian kt mak bapak..menangis dorang kalau dorang tau ni..berlaku kt negeri tercinta reen lagi tu.ish2

Zana Adieyza said...

sedih bila dgr berita ni.. sedih sbb gadis remaja yang semuda tu dah mula menjebakkan diri dgn perkara yg x baik..

semoga dijauhkan perkara buruk ni drpd keturunan kita semua hendaknya..

Reen Tart Nenas said...

fara, komen ada maksud mendalam.