Followers

Monday, October 31, 2011

Pengikut ke 200!

Assalamualaikum wbt & Hello peeps!


credit: google
Yeah! Blog picisan Fara sudah menjangkau 200 followers!
Mungkin jumlahnya kecil sangat jika nak dibandingkan 
dengan otai-otai blogger
 tapi untuk Fara besar maknanya =)

Ada jugak orang orang sudi men-follow dan baca blog 
yang tak berapa rajin hapdet nih ^~

Follower ke 200 itu adalah Blog Nana Aris . 
Dia salah seorang kawan baru Fara.
Berkenalan kerana sama-sama join dalam "Secret Group" di Facebook.
Sapa sangka dalam mengharungi masalah yang sama kami boleh jadi geng gitu..

Jom ramai-ramai kita terjah blog Nana- http://ainasuraya.blogspot.com/ =)

8 komen:

PUANSTOBERI said...

wah..Nana jadi follower ke 200. Wiwitt to Nana. Hiksss :D

Noli said...

tahniah..rajin2 update lg yer..

eira eixora said...

tahniah! saya ke 100 pun belum lagi =)

CutieLiesa said...

tahniah...ramai sudah.....

mamaNoriz said...

tahniah!!!

samalah kite semput kumpul follower...huhu

tapi takpe, ada org baca sket pun jadilah kan...

Nana Aris said...

wiwit wiwit untuk diri sendiri! eh..hehe thanks fara..tak pasan plak terjadi polower ke 200..hehe

iedchan said...

congratzz..sy tambah jadi 201..la..hehe

Zana Adieyza said...

congrats my dear!!! keep blogging ok.. cikit2 lama2 jadi bukit.. hihihi