Followers

Wednesday, October 26, 2011

Segmen: BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Assalamualaikum wbt & Selamat bercuti peeps!

Jom sertai Segmen abg Ben Ashaari..

BEN ASHAARI

Blog nih ialah blog personal Fara. Ada entry pasal personal life dan juga pengkongsian tips-tips menarik untuk pembaca. Fara berblog sebab boleh bercerita, berkongsi pandangan/pendapat dan orang lain dan secara tak langsung mendapat ramai kenalan blogger dari pelbagai lapisan umur dan latar belakang ^^

Idola Fara dalam dunia blogging ialah Ben Ashaari dan Hanis Zalikha. Bukan sebab nak mengampu hokeh tapi sebab kagum ben Ashaari dapat menghasilkan entry yang banyak dalam sehari dan memang seronok baca pulak tu. Hanis Zalikha pulak walaupun jarang update tapi bila sekali dia buat entry memang best-best =)

Pada u'olls yang nak join boleh klik BEN ASHAARI untuk detail lebih lanjut.

Cepat-cepat.. segmen tutup pukul 5 petang hari nih..

18 komen:

eira eixora said...

i am now following your blog =) find ur blog through ben blog

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek said...

dtg singgah sini dari segmen sama. done follow u.

Faz Abas said...

comel jer header tu...

ni nak jemput singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. blog cerita2 pendek.

-✿Ayu✿- said...

offer header free cpt2!!http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/10/header-free-untuk-kamoo.html

cikpjaz said...

Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu pula

CikPuan Fara said...

mekasih semua yg sudi drop komen & follow blog saya.. saya akan bw semua blog ye.. Insya Allah =)

KiMiE said...

Salam. Terjah dan follow, dari segmen bro Ben :)

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

Zana Adieyza said...

mmg kagum dgn blogger yg rajin update blog lebih dr 1 entry sehari.. zana pun tgh usaha nak update blog selalu..

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

Izzan Zain said...

singgah nk bace n klik mane yg patut

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html

Ummi_R❀salici❀us said...

singgah singgahhh...!
salam kenal :DD

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih