Followers

Thursday, September 29, 2011

Kita yang mana satu?

Assalamualaikum wbt & Hello peeps!

Nak share kata-kata Profesor Ungku Aziz..
Fikir-fikirkanlah kita nih masuk golongan yang mana satu ye ;)

credit: Facebook

12 komen:

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

No.1.. erkkk? heeee...

Memori Kekasih said...

hahahaha....kelakar lah yg last skali tuh...hehehehe

rara pinkmafia said...

awesome.besh lah.hehehehe.nk share.

CikPuan Fara said...

farrah, wahhh pekerja cemerlang ni kekekek ;)

memeori kekasih, heheh selamba je kan dia punya makna..

first time komen sini kan? mekasih ye ^^ fara kan dtg jenguk blog awk..

rara, ble aje dear.. ^^

Bigdaddyz said...

ayat terakhir amat menikam kalbu....haha

mamaNoriz said...

it can be no 1 and sometimes leh jadi no 2, tpi takde sapa berani buli pun,...nak kena hempuk?!!!

hahaha

Myra Arshad (: said...

haha. byk da d paparkan kat ofis2 kerajaan :D

♥ Elin ♥ said...

hmm..x dapat tgk lah pic kena blok pulak nih.

blk kang tgk lah..yg mana 1... ;)

p/s : comel header awk.

Lya Colours said...

saya tak sure plak yang mana 1.huhu

mohdhazlan Dreadlock said...

nak no 1 ..hehe

PUANSTOBERI said...

nak no.1 jer. hihi :D

CikPuan Fara said...

all, mari kite menjadi mo 1.. dan jauhkan no last tu yer heheheh~