Followers

Saturday, July 30, 2011

Segmen 3 Jam Je

Assalamualaikum wbt & Hello peeps!

Lama dah Fara tak join segmen oleh blogger lain.
 Kali nih nak support segmen salah seorang "pengomen tegar" blog nih CIK TIA  ;)

Caranya mula-mula..

* Buat satu entri dan masukkan header bawah ni..


2. Letak tajuk SEGMEN 3 JAM JE.

3. Dah siap tinggalkan link kat kotak komen di SINI

4. Tarikh tutup jam 11 MALAM ni (30 Julai 2011)

Mudah jer kan? Jom ramai-ramai join segmen ni ^^

6 komen:

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . lama tak nampak akak . err , ke Tia yang tak alert ngan akak ni? huhuuu . terima kasih kak sebab sudi join segmen Tia :)

saya cello191 said...

singgah dr segmen tia~~

Shaherah said...

Chak.. Shera singgah blog kawan2..
Hehehe.. Salam perkenalan dari shera ye..
Shera pun ada join au segmen 3 jam ni..
Kalau nak tgk.. Meh lar..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-3-jam-je.html

shiela said...

singgah dari kisah tia,mai la singgah ke blog saye :)

hira said...

singgah dari segmen tia. maaf kerana lambat terjah. sibuk memanjang. salam perkenalan~ :D


kalau rajin, join la segmen saya ni :)
http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-pengalaman-beraya-di-kampung.html

Cik Wunny said...

singgah dari segmen Tia...salam perkenalan...follow n singgah belog cik WUnny ye...=)

http://cikwunny2410.blogspot.com/