Followers

Monday, July 18, 2011

Cinta MukaBuku


Assalamualaikum wbt & Hello Monday Peeps!

Sudah seminggu tak hapdet blog. 
Nothing to say. Nothing to share. 
Cuma sejak kebelakangan ni sebuah lagu "Catch-catch" telinga aku.. 
Heheh.. 
Layan lagu bawah nih. Comel tune dia ;)

Najwa Latif- Cinta MukaBuku

10 komen:

CutieLiesa said...

penyanyi dia pun chomel kan...

Reen Tart Nenas said...

saye pun suka lagu nie. best. dia nyani live pun best.

mamaNoriz said...

oh kite mg suka buku ni masa 1st time dgr masa girl ni main kat RTM...cute kan!

btw, i folo u blogger Jb ;)

Diana @ bilakukatacinta said...

my hubby chubby pon suke ngan lagu ni...heheeh

aDieyZa said...

husband zana suka dgr lagu ni.. dia kata trs rasa nak joget2 bila dgr lagu ni.. hahaha

~LeeyanaRadhi~ said...

Yana pun suke lagu ni..hihii =)

sha a.s said...

penah dgr lagu ni...budak ke dia ni..sbb suara sgt syomellss...


fara, rindu la kt u...ehehe

mynameismy said...

suke jugak lagu ni...;)

thanks singgah belog kite..;)

CikPuan Fara said...

all: best kan ehehehe. mekasih semua drop komen kat sini ^^

sha, imy too pretty! ;)

tia @ Ini Kisah Tia said...

adik Tia suka dengan lagu ni . Tia ? entah , tak berapa serasi dengan telinga lagi :)