Followers

Wednesday, June 1, 2011

Segmen: Dari Blogger Untuk Bloggers- Untuk Blog Kurang Dari 300 Followers

Assalamualaikum wbt & Hello peeps!

Sekali lagi aku join segmen.. Tapi kali bukan Bro Ben Ashaari tapi dari blog famous BANGKU KOSONG . Secara tak langsung boleh promote blog aku yang kurang dari 300 followers nih..

Senang je mula-mula tempek ini;


Kenapa aku perlukan follower dalam blog aku nih? Sebabnya aku nak menambah kenalan. Lagipun follower nih penting.. yelar dah penat perah otak *penat ke heheh* buat entry.. nah ah orang komen. Tak kira membina atau tidak komen tu. secara tak langsung boleh memperbaiki skill membuat entry yang lebih bemutu.. Selain tu boleh tukar-tukar pendapat.. maklumlah blogger bukan datang dari satu peringkat umur je.. Sharing is caring ye tak? =)

Pada sesapa nak join segmen nih masih tak terlewat lagi.. Sila klik SINI untuk maklumat lanjut. Ada 1/2jam lagi untuk join sebelum tempoh tamat 11:59pm 1 Jun 2011. Jom lah join segmen nih ^^

13 komen:

dzurina zulkafree said...

nak join tp dh tkde masa. internet slow pulak tu =,=

CikPuan Fara said...

dzurina, mana tau kot2 lepas nih dia wat segmen lagi boleh join :)

ejulz said...

stuju.. boleh tambah kenalan dan perbaiki mutu penulisan.. :)

bibirmerah said...

sy visit anda..hehege

CikPuan Fara said...

ejulz, kannnn.. cam automatik nak betulkan bahasa dan skill menulis :)

bibirmerah, mekasih.. neway, thx being my follower :)

hasrul hassan said...

Salam.
Terima kasih kerana join segmen saya.

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...

,datang singgah Dari Blogger Untuk Blogger abg BK... (^^,)

,happy blogging...

ZIPPO MILLER said...

sy datg dari Bangku kosong...dan arghh sy dh follow anda huhuhu

Mehmed - said...

aku dah terlewat..kau selamat

mas saari said...

singgah sini n follow...
salam perkenalan!

suka header kamu, sangat comel!

puanbee said...

follow dari blog bangku kosong gud luck yer dik :)

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

CikPuan Fara said...

hasrul hassan, terima kasih tolong promote blog saya :)

izzat: tq :)

zippo: tq, saya akan mlawat blog awk :)

mehmet: ape tu ye? heheh

mas sari, tqvm :)

blade, tqvm

terima kaseh semua yang datang sini. saya sgt hargai. saya akan melawat blog awk semua. tq again :)
puan bee: mekasih :)