Followers

Monday, June 6, 2011

Quick Update!

Assalamualaikum wbt & Hello peeps!

Sudah 5 hari tak update blog.. Sibuk dengan kerja.. plus penyakit malas mula menyerang heheh.. Terima kasih pada follower yang baru.. Terkejut mak nokkk bukak blog.. Wah!! dah ada 118 follower!! Hoyeah!! *walaupun kecil bebenor kalau dicomparekan dengan blog-blog otai kan?* Tapi tak kisahlar pasal jumlah follower tu.. ada jugak orang nak follow blog aku yang sederhana ni. Terharu~ 

Terima kasih banyak-banyak. Dan terima kasih jugak pada yang sudi tinggalkan shout out kat sebelah kanan ni.. Aku akan melawat blog korang yer..

Aku akan update a new entry later .. Take care everyone! ^^

8 komen:

ArELeEz said...

quick2 pun xpe. janji update! ;)

CikPuan Fara said...

areleez: hehehe. mood xberapa rajin nak perah idea lagi ;)

Ms Pancake said...

wah byknye follower fara.. :D

sha a.s said...

sama2 bzy Fara..... ")

アヌム ちゃん said...

Salam.singgah baca2 sini~
sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
Arigatou (^____^)

MR & MRS. RIDZ said...

Alamak! tak best la ko dh jupe blog aku..hahaha! :P aku follow!

CikPuan Fara said...

ms pancake: byk follower bagi fara la tapi compare dgn org lain.. sikit je heheh

sha: tular.. ni curik2 waktu nak update blog :)

terima kasih, nnti saya singgah :)

nab: hahaha tua h aku blog walking terjumpa blog ko heheh ;)

アヌム ちゃん said...

oo tu nama saya..anum :) salam kenal ye..