Followers

Tuesday, April 26, 2011

Rindu setengah mati..

Salam & Hello peeps!

Aku
Sudah mula rasa rindu..
Sangat rindu..
rindu lagi..
uhuks..

Sebenarnya my husband outstation for 5days!! Kena pergi kursus.. Sangat sedih setiap kali dia kena pergi kursus. Last month 4 days pegi kursus.. and on the 3rd day.. aku demam teruk. Tahap tak boleh bangun.. lembik je rasa badan :( But magically, bila dia balik demam beransur baik pulak.. 
*hahaha sila kata aku gedik* 
Cuba untuk mem"bz"kan diri tapi rasa empty je uhuhuhu..

Tak tau macamana dengan wifey lain.. ada rasa camni jugak tak??

dulu masa mula-mula kawen, we'all PJJ.. selalu nanges dgr suara husband kat phone esp bila sgt stress keja kat ofis, everytime lepas hantar dia kat airport, nanges lagi.. balik umah, tengok tempat dia selalu lepak, nanges lagi.. Org kata biasalar tu baru kawen. But after a year maseh macam ni.. Normal ke tak normal aku nih.. cam obses dengan husband sendiri pulak hahaha.. 

p/s: cepatlar hari jumaat...

*nota kaki: PJJ-perkahwinan jarak jauh*

8 komen:

sha a.s said...

normal dear...i pn cmtu...my hubby outstation bkn dekat² u, oversea lg....biase 1-2 weeks...mmg hidup x tentu hala la....alangkan ade meeting lua kl pn da meraban hidup, ape lg jauh²....ehehe

CikPuan Fara said...

sha,ala siannye u.. g oversea lagi.. huhuhu. itular maseh dlm msia lagi, da serba tak kena dibuatnye ehehe..

AJ Collection said...

huhu..betol2.ape u rase memg org PJJ je taw kot.i tiap2 mggu kol 12 je ade aura nangis dtg.en somi i kalo kite nanges je bile hantr ke ,call ke, kt station bus ke bkn ade sbb ape pon memg hujan je..mcm automatik pulak die trn...en somi mesti ngn macho jwp,da da mggu dpn kan blk lg..jumpe lg..tu je le taw ckp.ke sang isteri je rase gitu..huhu..mule la kan nak emo.eeee sedey kan jejauh..so nekad kuase 18 nie nak dok JB..org sume kate tggu la keje..hai.pent da lawan rase hati..pent lawan rase rindu..ahak..gedikz gile da nie.hehe...

CikPuan Fara said...

aj collection, kaaaan.. tak suka rase tu. sedihhh. eh, samelar i pon amek keputusan nekad pindah penang. xkira org nak ckp ape hehehe ;p

puanungupunyecerita said...

huhu..AJ Collection..ahak..i la farah..mama azfar.terlupelak pakai ID tu..ayooo..

CikPuan Fara said...

ila, hahahah ayoo awk rupenye. tapiii, tu blog baru yer? jual tudung kan. nnti kite tgk eh :)

CutieLiesa said...

hahahahha...fara i dah nak 3 tahun kawin nie pun still mcm tu jgk...kikiki...tu namanya manja lebey kot...hikhikhik...yerlah nak bermanja ngan saper lg kan.....

CikPuan Fara said...

lisa: hahahaha tu lar manja mengada-ngada namanye heheh ;)