Followers

Tuesday, October 4, 2011

Segmen: 5 Isu Best Hari Ini

Assalamualaikum & Hello Peeps!

Jom ramai-ramai join Segmen Abg Ben Ashaari.. 

Mula-mula buat satu entry khas dan tempek header blog..

Santai Bersama BEN ASHAARI

Kemudian, sila listka 5 isu entry dari blog lain.. 
beserta link url dan sebab kenapa ia jadi pilihan..
(blog mesti berbeza-beza hokeh) 

Fara list 5 isu best hari nih..

Entri nih menjadi pilihan sebab memang jelas berbeza..
 Oleh itu pada yang masih mencari.. 
carilah orang yang benar-benar mencintai kita bukan sekadar 
"menjadi pasangan sahaja" :)

Entri nih menjadi pilihan sebab sangat menyayat hati bila seorang bayi yang baru dilahirkan dicampak dari tingkat 2.. Nak sangat tengok binatang yang berupa manusia tu ditahan polis 
:(

Entri ini menjadi pilihan sebab Fara pun pernah tertipu masa makan KIMCHI nih. Ingat sedap. Lupa yang tekak nih tekak melayu hahaha ^~

Entri nih menjadi pilihan sebab pengawas peperiksaan kadangkala boleh dikatakan antara menyumbang gangguan orang nak jawap exam heheh ;)

Entri nih menjadi pilihan sebab apa yang diluahkan sama seperti yang Fara lalui..
 menunggu bilalah waktunya..

Lepas tu copy url entry dan paste 
kat bahagian komen entry Segmen-5-isu-best-hari-ini 
di blog abg Ben Ashaari..

Senang je kan?.. Cepat-cepat.. 
Segmen tutup pukul 6 petang (4 Oktober 2011)

5 komen:

Zie Fauzi said...

datang singgah dari blog Ben Ashaari..

Jom singgah ziefauzi.com sini pulak.

aimie amalina said...

toink2!
kimchi mang x sedap
heheheh
salam kenai!

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

Nama kita Chempaka Sari, datang dari blog abg BEn, memang niat nak cari kawan baru. Kalau sudi singah lah kat belog baru chempaka sari kita baru ada 9 orang kawan.

anyway dah follow sini!

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

hai... nak cari kawan baru ni. Awak sudi tak jadi kawan saya? Saya chempaka sari. Dah lama follow sini...

INI BELOG SAYA SUDI LAH SINGGAH

Zana Adieyza said...

dear, zana baru perasan entry ni.. hihihi.. sorry x tinggalkan jejak masa Fara up entry ni..

dear, sama2lah kita doakan agar ada rezeki untuk kita menimang cahaya mata kita sendiri..

tetiba zana nangis lak masa taip entry ni.. sob2..